divendres, 12 de setembre del 2008

TOWANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m'encanta l'escena en què Evelin golpeja fins a 6 cops el cotxe de dues pajares que li havien pres el lloc d'aparcament. ella s'arma de valor i crida Towanda !!!!!!!! i som-hi cop amunt cop avall.

Lo millor és quan arriba a casa i el seu marit li pregunta

- Evelyn, no entenc com has pogut picar 6 cops amb el mateix cotxe....

el secret

cada dia me'n passa una..jijjiji l'altre dia vaig anar a comprar-me el secret, llibre que tothom recomana i que sembla ser que és un dels més venuts..
el llibreter em va dir- ? tens algun problema emocional? - i jo flipant és clar. i és que resulta que és un llibre d'autoajuda ( i jo pensant-me que tractava d'un secret de l'edat medieval o una cosota per l'estil jijij)
ja me l'he començat a llegir i sincerament, crec que no sóc capaç d'entedre'l perquè continuament et parla de que l'univers m'ajudarà, si home i jo li diré a l'univers- que Déu t'ho pagui noi!!! ai mare no m'imagino l'Univers ajudan't-me i que Déu li pagui, o potser sí, mai se sap jijijijiji

en fi... li dedico la meva anècdota a Tom Cruise (per Missión Impossible, és clar.....)

dimecres, 10 de setembre del 2008

avui a 8tv TOMàQUETS VERDS FREGITS

sembla mentida que una tele com 8tv faci coses molt més interessants que tv3 , que per cert, avui per milèssima vegada celebraran que fan 25 anys, potser quan en facin 50 encara estaran amb els actes dels 25, en fi.... .

dilluns, 8 de setembre del 2008

la vida a les biblioteques,,,,,,

tots aquells que ens passem més de la meitat del nostre temps a les biblioteques sabrà que són un submón, un microclima, un petit ecosistema que tenen totes ciutats on hi ha un ambient especial, com quan Harry Potter entra a Hogwards , no obstant , aquí, qualsevol muggle pot endinsar-se a la màgia dels llbres.

suposo que no tinc altre remei que dedicar-li quest comentari a tota la gent que quan entra a una biblioteca sent que anirà a dormir havent après una cosa o altre. (si estudies per un examen , la cosa canvia és clar...jijijij)

diumenge, 7 de setembre del 2008

que tinguem sort....


diguéssim que quan portes examens per setembre no tens estiu, potser no només perquè hagis d'estudiar sinó perquè no ets lliure. ja fa temps que tinc aquesta sensació.... bueno, espero que l'any que vé pugui volar com un "pajaru" i anar a la platja per nedar com un "peixot".
suposo que ja es pot veure que estic negre però us asseguro que no és del sol... jejejejejej