dimecres, 24 de setembre del 2008

FIGUES


com que ara és temps de figues he pensat que estaria bé parlar-ne, ja que és un fruit que sovint no li donem la importància que es mereix,.
Conté vitamina C, provitamina-A, calci, fósfor, magnesi, potassi i antioxidants.
Ens ajuda en problemes de trànsit intestinal, ens ajuda a augmentar les defenses, augmenta la producció de glòbuls vermells i blans. Ens ajuda en la transmissió d'impulsos nerviossos i musculars, com també ens ajuda a controlar l'hipertensió arterial, el colesterol., el creixement i inclús és anticancerígen. iepa!! i moltes coses més, així que estaria bé aprofitar-nos d'aquest fruit mediterrani!!!!!!!

dimarts, 23 de setembre del 2008

iaixxxx


porto des de divendres medicant-me com si fos una iaia: 4 augmentines /dia; 3 espidifens/dia; 1 dacortin/dia; 1 omeprazol/dia; 4 nolotils /dia; (jeje).
sense comentaris........

dilluns, 22 de setembre del 2008

els animalons....


com que fa tres dies que estic al llit (diguem-ne que m'han tret els queixals dels senys i m'he quedat com si m'hagués passat per damunt un John Deere) m'he empassat quasi tots els programes haguts i per haver, i justament avui, als matins de tv3 parlaven dels animals i que si pateixen quan els porten a l'escorxador i que tal i que cual. Doncs jo no sóc pas vegetariana, però m'encanten els animalons, així és que el comentari d'avui li dedico a tots els animalets que sofreixen.